Γεία χαρά σε όλους, μετά την επιτυχία της Κυριακής και το χθεσινό no bet, σήμερα μπαίνουμε κανονικά στην μάχη του παμε στοιχημα, αφού έχουμε μπροστά μας εμβόλιμες αγωνιστικές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, στην Γαλλική ligue 1 και στην Σέριε Α. Λίγες στροφές πριν μπούμε στην τελική ευθεία για τα πρωταθλήματα απαιτείται προσοχή αφού πλέον υπάρχει η αναγκαιότητα των βαθμών για όλες τις ομάδες, πάμε να δούμε τις προτάσεις στο παμε στοιχημα, καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε.

Χωρίς περιθώρια η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, μπορούν Λέστερ και Τότεναμ

Η προβληματική φέτος Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ υποδέχεται την Στοόυκ, χωρίς να έχει περιθώρια για κακή εμφάνιση και απώλειες βαθμών. Μετά την ήττα σοκ με 0-1 από την Σαουθάμπτον μέσα στο Ολντ Τράφορντ που έφερε εντονότατες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Ολλανδού προπονητή Φαν Χααλ, κέρδισε με 1-3 την Ντέρμπι που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ για το Κύπελλο Αγγλίας, ήταν όμως μετριότατη με τα γνωστά της προβλήματα σε ανάπτυξη και δημιουργία φάσεων. Από την άλλη και η Στόουκ κάνει μέτριες εμφανίσεις στα τελευταία ματς, χάνοντας την προηγούμενη από την Λέστερ με 3-0 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του κυπέλλου χάνοντας με 1-0 στην Κρίσταλ Πάλας με τους παίκτες του Χιουζ να βγάζουν και κούραση από τα συνεχή ματς. Η Γιουνάϊτεντ δεν έχει περιθώρια για απώλειες και έστω και δύσκολα με την βοήθεια της έδρας της μπορεί να πάρει μία νίκη και να αποκτήσει ηρεμία για τις επόμενες μέρες, στο1,67 ο άσσος στον stoiximan.gr
Η Νόριτς που κινδυνεύει υποδέχεται την Τότεναμ που βρίσκεται στην 4η θέση, μόλις πέντε βαθμούς από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, οπότε και οι δύο ομάδες θέλουν τις βαθμούς της νίκης για να επιτύχουν το στόχο τους.  Δυνατή και σοβαρή η φετινή Τότεναμ, τα πηγαίνει μια χαρά σε όλες τις διοργανώσεις, θέλει το τρίποντο για να μείνει κοντά στη κορυφή και γιατί όχι ακόμα και μειώσει την απόσταση από την πρωτοπόρο Λέστερ, αυτά οφείλονται στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της, έχοντας την καλύτερη άμυνα με 19 γκολ παθητικό σε 23 ματς. Αντίθετα, σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Νόριτς με τέσσερις σερί ήττες (τρεις στο πρωτάθλημα, μία στο κύπελλο), με την άμυνα της να είναι το σημαντικότερο πρόβλημα της αφού έχει δεχτεί 43 γκολ σε 23 αγωνιστικές. Η Τότεναμ είναι καλή κατάσταση και μπορεί να κάνει το διπλό με απόδοση 1,80 στην Sportingbet.gr
Η πρωτοπόρος Λέστερ υποδέχεται την Λίβερπουλ του Κλοπ και θέλει την νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Η Λίβερπουλ δείχνει να αγκωμαχά από τις συνεχείς υποχρεώσεις αλλά και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών έχοντας χάσει τα 3 από τα 5 τελευταία ματς εκτός Άνφιλντ χωρίς καν να σκοράρει. Η Λέστερ πήρε ανάσες μην έχοντας υποχρεώσει για το Κύπελλο και θέλει αυτή την φορά να κερδίσει την Λίβερπουλ, αφού στο πρώτο γύρο είχε χάσει στο Άνφιλντ. Ενώ περιμέναμε να ξεφουσκώσει η Λέστερ, αυτό δεν έγινε, η Λίβερπουλ έχει πολλά αγωνιστικά θέματα και δύσκολα θα μπορέσει να πετύχει κάτι καλό σήμερα, θα πάω επιφυλακτικά με τον άσσο σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 1,80 στον stoiximan.gr που προσφέρει το ματς με 0& γκανιότα για το παμε στοιχημα.

Γκολ γκολ σε Ρόμα και Μάντσεστερ Σίτι

Για την 23η αγωνιστική της Σέριε Α η Σασσουόλο υποδέχεται την Ρόμα, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα η Ρόμα με τον Σπάλετι στον πάγκο της κέρδισε 3-1 εντός έδρας την Φροζινόνε, χωρίς να έχει καλή απόδοση αφού χρειάστηκε το γκολ του Πιάνιτς στο 84ο λεπτό του αγώνα. Τις τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (0-2-2) συμπλήρωσε η Σασουόλο η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Αταλάντα. Οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ για αυτό το λόγο η Σασσουόλο έχει 14 στα 22 γκολ γκολ ενώ η Ρόμα έχει 15 στα 22 γκολ γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα. Σήμερα, αναμένω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ σε απόδοση 1,85 στην Vistabet.gr στο παμε στοιχημα.
Η χειρότερη άμυνα αντιμετωπίζει την καλύτερη επίθεση στην αναμέτρηση Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Σίτι, η Σάντερλαντ βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού και θέλει απεγνωσμένα βαθμούς, ενώ η Σίτι είναι στην δεύτερη θέση και δεν θέλει να χάσει την επαφή της με την κορυφή. Καμία ομάδα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στην άμυνα, οπότε το να σκοράρουν και οι δύο σήμερα είναι αρκετά πιθανόν, το γκολ γκολ βρίσκεται σε απόδοση 1,80 στην 2 winbet.gr και έχει αξία.

Λίγα γκολ στην Γαλλία για το παμε στοιχημα

Στην Γαλλία η Μονακό υποδέχεται την Μπαστιά και θέλει να συνέλθει από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Ανζέ με 3-0. Η Μονακό με τέτοιο σκορ έχει χάσει τον τελευταίο χρόνο μόνο την ισχυρή Παρί Σεν Ζερμέν, αφού η αμυντική της λειτουργία είναι δυνατό της σημείο. Η Μπαστιά από τη  άλλη δεν έχει νίκη εκτός έδρας σε 13 αναμετρήσεις, έχοντας πετύχει σε αυτά τα ματς μόλις πέντε γκολ. Σήμερα, αναμένω πολύ κλειστό ματς με λίγα γκολ και θα πάω με το under 2,5 σε απόδοση 1,65 στην Mybet.gr στο παμε στοιχημα.
Τέλος, με τα λίγα γκολ θα πάω και στην αναμέτρηση Λανς – Μπρεστ αφού και οι δύο αντίπαλοι δεν σκοράρουν και κάνουν πολύ συχνά μικρά σκορ. Η Λανς έχει 17 στα 23 under 2,5, ενώ η φιλοξενούμενη 15 στα 23 under 2,5, το under 2,5 σε αυτό ματς βρίσκεται σε απόδοση 1,47 στην Goalbet.gr

Προβλέψεις στο παμε στοιχημα

  • Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Στοόυκ # 1 σε απόδοση 1,67 (Stoiximan.gr)
  • Νοριτς – Τότεναμ # 2 σε απόδοση 1,80 (Sportingbet.gr)
  • Λέστερ – Λίβερπουλ # 1 DNB σε απόδοση 1,80 (Stoiximan.gr)

Προβλέψεις στο παμε στοιχημα σε under και γκολ γκολ

  • Σασσουόλο – Ρόμα # γκολ γκολ με απόδοση 1,85 (Vistabet.gr)
  • Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Σίτι # γκολ γκολ με απόδοση 1,80 (2winbet.gr)
  • Μονακό – Μπαστιά # under 2,5 σε απόδοση 1,65 (Mybet.gr)
  • Λανς – Μπρεστ # under 2,5 σε απόδοση 1,47 (Goalbet.gr)
Βρείτε εδώ όλες τις νόμιμες εταιρεες στοιχηματων με άδεια στην Ελλάδα
 
Top