Αν κάποιος υπογράψει στην Μπαρτσελόνα, πρέπει να είναι έτοιμος για το βάρος της υποχρέωσης του να κατακτά τίτλους, σύμφωνα με τον πρώην ποδοσφαιριστή των Καταλανών, Τζουλιάνο Μπελέτι.

Ο Τζουλιάνο Μπελέτι αγωνίστηκε στους Καταλανούς, όταν εκείνοι άρχισαν να χτίζουν μία πραγματικά μεγάλη ομάδα και κατέκτησε, μεταξύ άλλων, μαζί τους δύο πρωταθλήματα Ισπανίας και ένα Champions League, με το ενδεχόμενο να πανηγυρίσουν και φέτος οι «μπλαουγκράνα» την κατάκτηση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης να προσφέρεται στο 2.75 στις εταιριες στοιχηματος.

Ο πρώην Βραζιλιάνος αμυντικός μιλά για την πρόκληση του να παίζει κανείς στην «Μπάρτσα», η οποία είναι υποχρεωμένη να κατακτά κάθε χρόνο τρόπαια, τη στιγμή που το ενδεχόμενο να πάρει εφέτος την Primera Division προσφέρεται στο 1.33 στο πάμε στοίχημα.

«Όταν υπογράφεις στην Μπαρτσελόνα, πρέπει να υποδεχθείς ότι έχεις μία υποχρέωση, να διεκδικείς τίτλους, μία πίεση που είναι εφάμιλλη μόνο αυτής που υπάρχει στην Εθνική Βραζιλίας.

Στην πρώτη μου σεζόν, κατακτήσαμε τη La Liga, κάτι που η Μπαρτσελόνα είχε να το πετύχει πέντε χρόνια. Όλοι ανακουφιστήκαμε. Ήμασταν πρωταθλητές Ισπανίας για δύο χρόνια συνεχόμενα.

Παρόλο που τη σεζόν 2005-2006 κατακτήσαμε το Champions League, για μένα το πρώτο εκείνο πρωτάθλημα ήταν πιο σημαντικό» τονίζει χαρακτηριστικά ο Μπελέτι, αναφορικά με την καριέρα του στον καταλανικό σύλλογο.

 
Top