Την κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας θέτει ως βασικό στόχο της εφετινής Ντόρτμουντ ο Γιούργκεν Κλοπ, πριν ο ίδιος αποχωρήσει από την ομάδα.

Να κερδίσει η Ντόρτμουντ με 2-1 στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου για το Κύπελλο Γερμανίας προσφέρεται σε απόδοση 17.00 στις προβλέψεις στοιχήματος.

Οι Βεστφαλοί βρίσκονται πλέον στο μείον τρία από τις θέσεις που οδηγούν στο Europa League της επομένης περιόδου, ωστόσο ο Κλοπ φαίνεται πως θέλει τίτλο προτού αποχωρήσει και αυτός είναι το
Βεβαίως, το έργο των ποδοσφαιριστών του δε θα είναι εύκολο, αφού στα ημιτελικά έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Μπάγερν Μονάχου, στο γήπεδο πάντως της οποίας προσφέρονται στο 41.00 για να κερδίσουν στην κανονική διάρκεια με ανατροπή μετά το ημίχρονο.


«Θέλουμε να κερδίσουμε το DFB Pokal και δε φοβόμαστε. Δεν είμαστε το φαβορί, αλλά παίζουμε καλά και έχουμε δείξει τις δυνατότητές μας και το τι μπορούμε να κάνουμε.
Η Μπάγερν Μονάχου είναι σαφώς μία εξαιρετική ομάδα και βρίσκεται δίκαια στην κορυφή, όμως είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» τόνισε ο Γερμανός τεχνικός.
Η Ντόρτμουντ προσφέρεται στο 6.50 για να κερδίσει στην κανονική διάρκεια τους Βαυαρούς, στο 4.20 το ενδεχόμενο να μείνουν οι δύο ομάδες στην ισοπαλία και να οδηγηθούν τουλάχιστον στην παράταση και στο 1.57 για να είναι το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρδιόλα εκείνο που θα τα καταφέρει.
Ποια από τις δύο θα πάρει άραγε την πρόκριση;
 
Top