Ντνίπρο και Νάπολι «μονομαχούν» στην έδρα της πρώτης στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Europa League.

Να εκμεταλλευτεί το εκτός έδρας γκολ του πρώτου αγώνα θα προσπαθήσει απόψε η Ντνίπρο, με τον κόσμο στο πλευρό της, με την επικράτηση της να προσφέρεται σε απόδοση 4.50 στο στοιχημα.
Οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 1-1 στην Ιταλία, σκορ που προσφέρεται στο 8.00 για να προκύψει στο ημίχρονο απόψε.
Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της η Ντνίπρο ηττήθηκε με 2-0 από τη Ζόρια Λουάνσκ, σκορ που προσφέρεται στο 21.00 για να κάνει και πάλι την εμφάνιση του.
Θα καταφέρουν οι οικοδεσπότες να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους σήμερα και να είναι οι μόνοι που θα βρουν δίχτυα, ενδεχόμενο που προσφέρεται σε απόδοση 7.00;

Ένα γρήγορο γκολ θα ψάξει από την άλλη η Νάπολι, με το ενδεχόμενο να «παγώσει» τους οικοδεσπότες, ανοίγοντας πρώτη το σκορ να προσφέρεται σε απόδοση 1.57.
Οι Ιταλοί προέρχονται από το εκτός έδρας 2-2 με την Πάρμα, σκορ που προσφέρεται στο 15.00 για να εμφανιστεί και σήμερα.
Με 26 γκολ διαθέτουν την πέμπτη καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση, με το ενδεχόμενο να είναι οι τελευταίοι που θα βρουν δίχτυα απόψε να προσφέρεται σε απόδοση 1.57.
Μία θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, ποια θα είναι αυτή;
 
Top