Στην έδρα της Λευκορωσίας ταξιδεύει η Ισπανία με αποκλειστικό στόχο το τρίποντο της νίκης.

Δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς την κορυφή η Ισπανία, η οποία φιγουράρει στη 2η θέση του ομίλου των προκριματικών με δώδεκα βαθμούς και προσφέρεται στο 1.18 για να σκοράρει πρώτη στη σημερινή αναμέτρηση.
Οι «φούριας ρόχας» μετρούν από την εκκίνηση των προκριματικών τέσσερις νίκες και μία ήττα, σκοράροντας 14 γκολ, την ώρα που η εστία τους έχει παραβιαστεί τρεις φορές, με το ενδεχόμενο να σκοράρουν και σήμερα οι δύο ομάδες να προσφέρεται στο 2.25 στις εταιρίες στοιχήματος με άδεια.
Οι φιλοξενούμενοι υποδέχτηκαν την Πέμπτη την Κόστα Ρίκα, σε φιλική αναμέτρηση, επικρατώντας με 2-1. Είχε προηγηθεί η ήττα από την Ολλανδία με 2-0, σε ένα φιλικό αυξημένης δυσκολίας, με το ενδεχόμενο να εμφανιστεί και σήμερα ένα under 2.5 να προσφέρεται στο 2.10.

Δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Ρωσίας η Λευκορωσία, η οποία γνώρισε την ήττα με 4-2 στον τελευταίο φιλικό αγώνα των δύο ομάδων, με το ενδεχόμενο να εμφανιστεί και σήμερα ένα over 5.5 να προσφέρεται στο 11.00.
Αυτή ήταν η τέταρτή της ήττα στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια (φιλικά και επίσημα), με το ενδεχόμενο να επιστρέψει σήμερα στις νίκες να προσφέρεται στο 13.00.
Στην πιο πρόσφατη επίσημη αναμέτρησή της επικράτησε με 2-1 της ΠΓΔΜ εκτός έδρας, επιστρέφοντας στις πειστικές εμφανίσεις.
Έτσι, έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στη φάση των ομίλων και αναρριχήθηκε στην 4η θέση, ευελπιστώντας σήμερα να κάνει το βήμα παραπάνω σε μία αναμέτρηση με αυξημένο δείκτη δυσκολίας.
 
Top