Η Άαλεσουντ φιλοξενεί τη Βαλερένγκα για την 22η αγωνιστική της Tippeligaen, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.
Η Άαλεσουντ κοιτά τους αντιπάλους της από τη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ούσα στο συν έξι από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Επομένως, θα ήθελε για απόψε τουλάχιστον την ισοπαλία, ενδεχόμενο για το οποίο προσφέρεται στο 3.50, ώστε να εξακολουθήσει να αισθάνεται κάπως άνετη αναφορικά με τον στόχο της σωτηρίας.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα με 3-1 στην έδρα της Σάρπσμποργκ, τη στιγμή που το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στον σημερινό τους αγώνα στις νίκες προσφέρεται στο 2.45 στο πάμε στοίχημα.
Μετρούν 14 over (66.7%), με το ενδεχόμενο να τα κάνουν τώρα 15 να προσφέρεται στο 1.65.
Η Βαλερένγκα, από τη δική της πλευρά, είναι τέταρτη και διεκδικεί την 3η θέση από τη Βίκινγκ, ώστε να κερδίσει την έξοδό της στο Europa League της επομένης περιόδου.
Για τον λόγο αυτόν, λοιπόν, οι φιλοξενούμενοι αγώνες όπως τον σημερινό πρέπει να τους κερδίζουν, με το ενδεχόμενο κάτι τέτοιο όντως να συμβεί να προσφέρεται στο 2.70.
Ηττήθηκαν εντός έδρας με 1-0 από τη Μόλντε την περασμένη αγωνιστική, τη στιγμή που το ενδεχόμενο να αποτελέσουν τώρα οι ίδιοι τη μοναδική ομάδα που θα σκοράρει να προσφέρεται στο 5.00.
Η παράδοση λέει Βαλερένγκα, με 15 νίκες, έναντι οχτώ της Άαλεσουντ και πέντε ισοπαλιών, με το ενδεχόμενο μίας έκτης και μάλιστα από ημίχρονο να προσφέρεται στο6.00.
 
Top