Έλφσμποργκ και Λάχτι κοντράρονται στη Σουηδία, μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα.
H Έλφσμποργκ προηγήθηκε δύο φορές στην έδρα της Λάχτι στο πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει την πρόκριση, τη στιγμή που το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη και σήμερα προσφέρεται σε απόδοση 1.25 στις νομιμες στοιχηματικές εταιρειες.
Οι Σουηδοί έχουν φυσικά το προβάδισμα και είναι πιθανόν να κερδίζουν από το ημίχρονο, κάτι που προσφέρεται στο 1.80, με την Έλφσμποργκ να προσπαθεί να μπει μπροστά στο σκορ από νωρίς.
Θα καταφέρουν οι οικοδεσπότες να προηγηθούν και σήμερα, όπως και στον πρώτο αγώνα, με το συγκεκριμένο ενδεχόμενο να προσφέρεται στο 1.25.
Από την πλευρά της, η Λάχτι ξέρει ότι δεν είναι το φαβορί για την πρόκριση σήμερα, αλλά θα διεκδικήσει τις πιθανότητες της.
Στο πρώτο παιχνίδι, παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αντέδρασε, με την ισοπαλία στη σημερινή αναμέτρηση να βρίσκεται σε απόδοση 5.00.
Τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια των Φινλανδών, ήταν under 2.5 και η πιθανότητα να το επαναλάβουν και σήμερα δεν είναι μικρή, με την απόδοση να προσφέρεται στο 2.20.
Το 2-2 έχει εμφανιστεί στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Ελφσμποργκ και ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με τη Λάχτι, με το ενδεχόμενο να επαναληφθεί και σήμερα το συγκεκριμένο σκορ να προσφέρεται σε απόδοση 21.00.
 
Top