Στο... χορταστικό 3-3 έμειναν Μεξικό και Χιλή, με τα εισιτήρια της πρόκρισης να παραμένουν ανοιχτά.
Το ενδεχόμενο να επικρατήσει η Χιλή της Βολιβίας με 3-0 στην επόμενη αγωνιστική των ομίλων του Copa America προσφέρεται στο 8.00 στο pame stoixhma.
Οι δύο σπουδαίες εθνικές ομάδες δίδαξαν μαθήματα επιθετικού ποδοσφαίρου, σε ένα παιχνίδι με έξι γκολ, δεκάδες φάσεις και έντονο ρυθμό.
Οι Χιλιανοί παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να αντιδράσουν, αλλά στο τέλος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.
«Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν μεμονωμένες περιπτώσεις που πρέπει να διορθώσουμε. Η ομάδα κατέβαλε τεράστια προσπάθεια και πέρασε από δυσμενείς καταστάσεις.
Δεν ήταν γραφτό να γίνει και ο χρόνος θα μας δώσει την ευκαιρία να διορθώσουμε τα λάθη μας», ανέφερε ο Χόρχε Σαμπάολι, ο οποίος στάθηκε και στο δίδυμο Βάργκας-Αλέξις Σάντσες.
«Ήταν πολύ καλό. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όταν και έπαιξαν πιο ελεύθερα και περισσότερο στο κέντρο, χωρίς να έχουν την υποχρέωση να είναι στα άκρα», τόνισε, με το ενδεχόμενο να επικρατήσει η Χιλή της Βολιβίας στην επόμενη αγωνιστική των ομίλων του Copa America να προσφέρεται στο 1.30.

Στην αντίπερα όχθη, ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοσή του εμφανίστηκε ο Ματίας Βουόσο, ο οποίος σκόραρε τα δύο από τα τρία γκολ των Μεξικάνων.
«Το να παίζεις στην Εθνική παρότι δεν έχεις γεννηθεί στην χώρα είναι τιμή και το να σημειώνω δύο γκολ με κάνει υπερήφανο.
Θα πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς, όταν έχουμε το προβάδισμα στο σκορ θα πρέπει να τελειώνουμε τον αγώνα. Αγωνιστήκαμε απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος επιθετικός και στάθηκε και στον προσεχή κρίσιμο αγώνα με το Εκουαδόρ.
«Θα δώσουμε και την ζωή μας για να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι», πρόσθεσε.
 
Top