Η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί την Μπάγερν Μονάχου, στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του τρίτου γύρου του UEFA Champions League. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τον αγώνα με μεικτό τρόπο, όπως και οι αντίπαλοί τους.

Η Μπάρτσα έχασε 2-1 από τη Μονακό στον πρώτο γύρο, αν και ο λόγος πίσω από την ήττα ήταν εύκολο να αναγνωριστεί. Ο Έρικ Γκαρσία αποβλήθηκε μετά από μόλις 10 λεπτά και ήταν πολύ δύσκολο για τους Καταλανούς να γλιτώσουν την ήττα, αφού ήταν φαβορί για την νίκη στην Betsson.gr.

Το αντίθετο ήταν στον δεύτερο γύρο όταν η Μπαρτσελόνα κέρδισε τη Γιουνγκ Μπόις με 5-0. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σκόραρε για να γίνει ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του UEFA Champions League που σκοράρει 50+ γκολ μετά τα 30 του χρόνια, μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πολωνός επιθετικός έχει πλέον 96 γκολ συνολικά στη διοργάνωση. Ο Λεβαντόφσκι συνέχισε τη φόρμα του με δύο γκολ το Σαββατοκύριακο, καθώς η Μπαρτσελόνα συνέτριψε τη Σεβίλλη με 5-1 για να αποκαταστήσει το προβάδισμα τριών πόντων στη La Liga.

Ο νέος προπονητής Χάνσι Φλικ κάνει εξαιρετική δουλειά και οι φίλαθλοι είναι ικανοποιημένοι. Αλλά έχει αρκετές ανησυχίες για τραυματισμούς ενόψει αυτού του αγώνα.

Ο πρώτος τερματοφύλακας Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν είναι εκτός για τη σεζόν, όπως και ο Μαρκ Μπερνάλ. Ο Φλικ θα μείνει επίσης χωρίς τον Φέραν Τόρρες λόγω ενός μυϊκού προβλήματος, και το ζεύγος των κεντρικών αμυντικών Ρόναλντ Αραούχο και Αντρέας Κρίστενσεν.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει επίσης μία νίκη και μία ήττα μετά τους δύο πρώτους γύρους στο Champions League. Κατάφεραν να καταστρέψουν την πρωταθλήτρια Κροατίας Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 9-2 στην Allianz Arena.

Ο Χάρι Κέιν πέτυχε τέσσερα γκολ και έγινε ο πρώτος σκόρερ της Αγγλίας στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Κυπέλλου Ευρώπης σε μια κατεδάφιση της Ντιναμό.

Παρόλα αυτά, η Μπάγερν γνώρισε μια μικρή ήττα με 1-0 από την Άστον Βίλα στον δεύτερο γύρο. Δύο τερματοφύλακες ήταν στο επίκεντρο — ενώ ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ήταν φανταστικός, ο ομόλογός του Μάνουελ Νόιερ έκανε ένα τεράστιο λάθος που επέτρεψε στον Τζον Ντουράν να πετύχει έναν εντυπωσιακό νικητήριο γκολ.

Η ήττα έδωσε τέλος στο σερί αήττητων 41 αγώνων της Μπάγερν σε αυτή τη φάση του Champions League. Πιστεύω ότι ο προπονητής Κομπανί ένιωσε κάποια πίεση, αλλά η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη μετά τη νίκη επί της Στουτγάρδης το Σάββατο.

Για άλλη μια φορά πρέπει να αναφερθεί ο Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος φόργουορντ πέτυχε το έκτο χατ τρικ της Μπάγερν στη νίκη της με 4-0, διατηρώντας την κορυφή της Bundesliga με διαφορά τερμάτων έναντι της Λειψία. Ο Κομπανί έχει επίσης κάποια προβλήματα τραυματισμών. Εκτός είναι ο νεαρός Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς, αφού έσπασε την κλείδα του νωρίς στον αγώνα με τη Στουτγάρδη. Ο Τζαμάλ Μουσιάλα έμεινε εκτός με πρόβλημα στο ισχίο, ενώ οι Γιόσιπ Στάνισιτς και Σάσα Μπόι είναι επίσης στο περιθώριο.

Προγνωστικά Μπαρτσελόνα — Μπάγερν Μονάχου

Η Μπαρτσελόνα είναι φαβορί στην betsson, κυρίως λόγω του πλεονεκτήματος έδρας. Ο προπονητής Φλικ θα ήθελε να εντυπωσιάσει τους πρώην εργοδότες, καθώς και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ωστόσο, πιστεύω ότι η Μπάγερν θα μπορούσε να αναστατώσει τους Καταλανούς. Ο βασικός λόγος για την επιλογή μου είναι η σύνδεση με την πρόσφατη παράδοση. Η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει μόνο δύο φορές σε 15 προηγούμενες αναμετρήσεις. Οι τελευταίες έξι αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν με τη νίκη της Μπάγερν, συμπεριλαμβανομένης της αξιομνημόνευτης νίκης 8 — 2 το 2020. Η σειρά πρέπει να συνεχιστεί.

Επιλογή Μπαρτσελόνα vs Μπάγερν Μονάχου @ Η Μπάγερν Μονάχου κερδίζει @ 2,78 betssongr


Next
This is the most recent post.
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση
 
Top