Ο υπηρεσιακός προπονητής των μπέμπηδων, Ράιαν Γκιγκς, καθησύχασε τους φίλους της ομάδας και τον εκλέκτορα της εθνικής Αγγλίας, Ρόι Χόντγκσον, όσον αφορά τα προβλήματα των δύο ποδοσφαιριστών του, που θα μπορέσουν να βρεθούν κανονικά στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, με την Αγγλία να αποτελεί ένα από τα φοβορί στις εταιρίες στοιχημάτων.


Ο τραυματισμός στον ώμο του Φιλ Τζόουνς δεν ήταν τόσο σοβαρός όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί και έτσι ο Άγγλος αμυντικός δε θα χάσει το Μουντιάλ. Ο Τζόουνς αποχώρησε στο 16ο λεπτό του αγώνα με τη Χαλ την περασμένη Τρίτη, μετά από σύγκρουσή του με τον Μάινορ Φιγκερόα και αναμένεται να απουσιάσει από το τελευταίο παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με τη Σαουθάμπτον την Κυριακή. Θετικό μήνυμα για τον Χόντγκσον, ο οποίος προόριζε τον Τζόουνς ως κάλυψη του Γουόλκερ στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον αμυντικό της Τόττεναμ επίσης να είναι τραυματισμένος και πιθανότατα να μην προλάβει να είναι έτοιμος μέχρι τον Ιούνιο.


Για τον Ρούνεϊ, ο Χόντγκσον είχε εκφράσει φόβους για την ετοιμότητα του, αλλά ο Γκιγκς υποστήριξε ότι ο Άγγλος στράικερ θα είναι επίσης έτοιμος για το Μουντιάλ.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ απουσίασε από τα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του και δε θα συμμετάσχει επίσης στο τελευταίο με τη Σαουθάμπτον. «Ο Γουέιν ξεκίνησε τις προπονήσεις εδώ και δύο μέρες, αλλά το να αγωνιστεί την Κυριακή είναι πολύ νωρίς», δήλωσε ο Γκιγκς, «αλλά θα είναι σίγουρα έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο».

 
Top