Στο προσεχές Παγκόσμιο κύπελλο θα δώσουν το παρόν μερικοί από τους μεγαλύτερους παίχτες του πλανήτη και όσο πλησιάζουν οι μέρες, η περιποίηση των μεγαλύτερων αστεριών ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά στην ατζέντα των εθνικών ομάδων.

Σε αυτό το πλαίσιο, έχουν δοθεί αρκετά και ιδιαίτερα αιτήματα από διάφορες χώρες, στα ξενοδοχεία που θα φιλοξενήσουν τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα ώστε να κάνουν πιο άνετη την παραμονή των παιχτών. Αξίζει να αναφέρουμε μερικά.


Η Πορτογαλία ζήτησε 6 σωματοφύλακες για την εθνική της ομάδα, οι 4 όμως από αυτούς θα είναι μόνο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ζήτησε να αντικατασταθούν όλα τα στερεά σαπούνια με υγρά στα μπάνια των παιχτών της εθνικής Γαλλίας, ώστε να αποφευχθούν τυχόν… γλιστρήματα και συνεπώς τραυματισμοί.

Το Εκουαδόρ χρειάζεται παραπάνω ενέργεια και έτσι ζητήθηκε να υπάρχει κάθε πρωί ένα καλάθι με μπανάνες στο κάθε δωμάτιο των ποδοσφαιριστών.

Η Ιαπωνία έχει ανάγκη περισσότερη χαλάρωση και έτσι απαίτησε να υπάρχει σε κάθε δωμάτιο υποχρεωτικά υδρομασάζ.

Η Κολομβία δε μπορεί να κάνει οικογενειακά διπλά στις προπονήσεις και έτσι ζήτησε από την U21 της Σάο Πάουλο να της προσφέρει 15 ποδοσφαιριστές για την προπόνησή της.

Από τα κορυφαία, είναι η απαίτηση της Αγγλίας, η οποία ζήτησε τα κλιματιστικά να αλλαχθούν με νέας τεχνολογίας και απολύτως αθόρυβα!

Στις εταιριες στοιχηματων ένα από τα φαβορί για την  κατάκτηση του τίτλου είναι η διοργανώτρια Βραζιλία.

Και πόσα θα ακούσουμε ακόμα!!
 
Top