Με τον Ρανταμέλ Φαλκάο να είναι κοντά στην επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά από 5 μήνες απουσίας, ο εκλέκτορας της εθνικής ομάδας της Κολομβίας, Νέστορ Πέκερμαν, τον συμπεριέλαβε στην προεπιλογή των 30 ποδοσφαιριστών, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στο Μουντιάλ.


Η Κολομβία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Εθνική Ελλάδας στις 14 Ιουνίου, ενώ στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει Ακτή Ελεφαντοστού (19/06) και Ιαπωνία (24/06). Πριν το Μουντιάλ θα δώσει φιλικά προετοιμασίας κόντρα στη Σενεγάλη (31/05) και στην Ιορδανία (06/06).
Στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος η Εθνική Κολομβίας είναι το απόλυτο φαβορί να προκριθεί στην φάση των 16 και για αυτό το λόγο η απόδοση στην GoalBet είναι 1,25 .


Τερματοφύλακες: Οσπίνα (Νις), Μοντραγκόν (Ντεπορτίβο Κάλι), Βάργκας (Σάντα Φε)

Αμυντικοί: Γιέπες (Αταλάντα), Βαλντές (Σαν Λορέντσο), Μοσκέρα (Αμέρικα), Ζαπάτα (Μίλαν), Περέα (Κρουζ Αζούλ), Μπαλάντα (Ρίβερ Πλέιτ), Αρίας (PSV), Ζουνίγκα (Νάπολι), Αρμέρο (Γουέστ Χαμ)

Μέσοι: Σάντσεζ (Έλτσε), Γκουαρίν (Ίντερ), Αγκιλάρ (Τουλούζ), Σότο (Μάιντς), Ραμίρες (Μορέλια), Κιντέρο (Πόρτο), Ιμπάρμπο (Κάλιαρι), Ροντρίγκεζ (Μονακό), Τόρρες (Αλ Σαμπάμπ), Κουαδράδο (Φιορεντίνα), Βαλέντσια (Φλουμινένσε), Μεχία (Νασιονάλ)

Επιθετικοί: Φαλκάο (Μονακό), Μπακά (Σεβίλλη), Ράμος (Χέρτα), Μουριέλ (Ουντινέζε), Γκουτιέρες (Ρίβερ Πλέιτ), Μαρτίνες (Πόρτο)
 
Top