17:00 ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ - ΧΑΚΕΝ

Προϊστορία (από 1997): 1-3-9

ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ: Σε καλή κατάσταση δείχνει η Φάλκενμπεργκ του Χένρικ Λάρσον, που πέτυχε δεύτερη σερί νίκη, επικρατώντας εκτός έδρας της Νόρκεπινγκ με 3-0. Προηγήθηκε στο 9’ με πέναλτι του Ροντεβάγκ, το παιχνίδι άνοιξε στη συνέχεια, αλλά χτύπησε ξανά στο 37’ με τον Σβένσον, για να τελειώσει το ματς στο 51’ με τον Ντόνιο. Ξέφυγε έτσι από την ουρά της βαθμολογίας, αν και απέχει ακόμα 3 βαθμούς από τις θέσεις των μπαράζ. Παρέμεινε συνολικά αήττητη για 4η αγωνιστική (2-2-0), έχοντας πολύ καλή εικόνα ανασταλτικά, αφού δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Σε γενικές γραμμές η νεοφώτιστη δείχνει πολύ καλύτερα πράγματα από το κακό ξεκίνημα που είχε (1-0-5). Έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα (9), αλλά εντός έδρας έχει καταφέρει να σκοράρει και στα 5 παιχνίδια της. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ την Χάκεν εντός έδρας (0-2-4), όλες οι αναμετρήσεις σε επίπεδο Superettan (β’ κατηγορία). Οι 5 από αυτές ήταν over 3,5. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Κάρλσον (5 συμμ.), ο κεντρικός μέσος Σβαν και οι επιθετικοί Θορλέιφσον (5 συμμ.), Κριζάνοβιτς, Ζαμπί.


Εντός: 2-1-2
Γκολ: 6-7
Τελευταία 5: 2-2-1

ΧΑΚΕΝ: Επανήλθε στις νίκες μετά τη κακή παρένθεση στο Αντβίνταμπεργκ, επικρατώντας εύκολα εντός έδρας της Κάλμαρ με 4-1. Άνοιξε το σκορ πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό από την έναρξη (Ελ Καμπίρ), ισοφαρίστηκε σύντομα (10’), αλλά ο Μοχάμεντ της έδωσε και πάλι το προβάδισμα (25’). Στην επανάληψη επέτρεψε αρκετές φάσεις στους φιλοξενούμενους, αλλά χτύπησε δύο φορές σε ισάριθμες αντεπιθέσεις με τους Έρικσον (56’), Στράντμπεργκ (88’). Σταθερά στις θέσεις της Ευρώπης, στο -6 από την κορυφή, -1 από τη 2η Έλφσμποργκ. Παραμένει χωρίς εκτός έδρας ισοπαλία, μετά από 5 εξόδους (2-0-3). Έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (23). Γκολ-γκολ και over τα 4 από τα 5 φετινά εκτός έδρας. Τρία από αυτά ήταν over 3,5. Τιμωρημένος ο εξτρέμ Έρικσεν (10 συμμ./3 γκ.). Εκτός ο επιθετικός Ελ Καμπίρ (9 συμμ./7 γκ.).

Εκτός: 2-0-3
Γκολ: 9-10
Τελευταία 5: 3-1-1

Προγνωστικά: Κόντρα στην καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, θα είναι δύσκολο για τη Φάλκενμπεργκ να κρατήσει για 4ο συνεχόμενο ανέπαφη την εστία της και ας έχει απουσίες η Χάκεν. Το καλό momentum που βρίσκεται η ομάδα του Λάρσον κάνει πολύ πιθανό το γκολ-γκολ (1.60 Mybet).
 
Top