Ο σταρ της Ουρουγουάης Λουίς Σουάρεζ, ο οποίος είναι ένας από τα φαβορί στις εταιριες στοιχηματος να βγει πρώτος σκόρερ, έγραψε στο Twitter  προς τους φιλάθλους της ομάδας και τους συμπαίχτες του ότι θα είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο, παρότι θα υποβληθεί σε εγχείρηση στο γόνατο.


Ο αρχισκόρερ της Πρέμιερ και ο καλύτερος παίχτης της χρονιάς στην Αγγλία αναγκάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση για να διορθώσει ζημιά στον μηνίσκο στο αριστερό του γόνατο μετά από χτύπημα στην προπόνηση της Τετάρτης.


Ο 27χρονος τώρα πρέπει να δώσει αγώνα δρόμου με τον χρόνο για να είναι έτοιμος για το Μουντιάλ, το οποίο ξεκινάει σε 18 μέρες. Ο Σουάρεζ πάντως δήλωσε ότι είναι αισιόδοξος ότι θα επανακάμψει στην ώρα του, ποστάροντας ένα μήνυμα στα Αγγλικά και στα Ισπανικά στο Twitter: «Το όνειρο μου παραμένει ανέπαφο, θα είμαι εκεί».

Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ουρουγουάης, Βίλμαρ Βαλντέζ, διευκρίνισε ότι αν όλα πάνε όπως τα υπολογίζουν με την εγχείρηση του, τότε ο Σουάρεζ θα επιστρέψει στις εμφανίσεις σε 15 περίπου μέρες.
 
Top